Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η ΒΙΑ ξαναχτύπησε στο Ερασιτεχνικό!


Η ΒΙΑ ξαναχτύπησε στο Ερασιτεχνικό!
Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι της β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαϊας, μεταξύ του Πολύτεκνου και της Θέας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής Σπανός έβγαλε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Θέας, Παξινό αλλά η απόφασή του ήταν λάθος (σύμφωνα με ανθρώπους της Θέας) καθώς θεώρησε ότι τον εξύβρισε αλλά ο Παξινός απευθυνόταν σε συμπαίκτη του!
Έπειτα λογομάχησαν ο ποδοσφαιριστής της Θέας, Αντωνόπουλος (ΝΟ3) με τον ποδοσφαιριστή του Πολύτεκνου, Μικελάτο (Νο16) που έριξε αγκωνιά σπάζοντας την μύτη του Αντωνόπουλου και προκαλώντας του εκδορές στο πρόσωπο.
Ο τερματοφύλακας της Θέας, Παππάς μπήκε στη μέση να χωρίσει τους δύο παίκτες (όπως λένε οι ιθύνοντες της Θέας), κρατώντας τον Μικελάτο αλλά βρήκε τον μπελά του, καθώς ο Μικελάτος γύρισε και τον γρονθοκόπησε!
Στην συνέχεια, παίκτες του Πολύτεκνου και φίλαθλοι και των δύο ομάδων (περίπου 50!) που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τον κλώτσησαν όπου έβρισκαν. Ο ποδοσφαιριστής του Πολύτεκνου, Κεπενός έριξε μπουνιά και στον προπονητή της Θέας, Σάκη Πορφυρόπουλο.
Επίσης, ο Μικελάτος έριξε μπουνιά και στον Θανάση Μπούρδο, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη!
Ο Πορφυρόπουλος, ο Αντωνόπουλος (πέντε ράμματα στη μύτη) και ο Παππάς (θλάση στην πλάτη) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κλήθηκε η αστυνομία.
Ίσως υποβληθούν μηνύσεις προς δύο ποδοσφαιριστές του Πολύτεκνου.
Τέσσερις κόκκινες κάρτες έχει σημειώσει ο διαιτητής για παίκτες του Πολύτεκνου!
Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στην ΕΠΣ. Το σκορ την στιγμή της διακοπής (92') ήταν 4-1 υπέρ των γηπεδούχων.


πηγη: patrasgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου