Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ......?





Αιμίλιος
Αιμίλιε, το όνομά σου προέρχεται από την λατινική λέξη aimilius > aemulus, που σημαίνει ζηλιάρης και ανταγωνιστής! Αναμφίβολα είσαι ένας άνδρας που θέλεις πάντα να υπερέχεις, να έχεις την πρωτιά και να είσαι ο καλύτερος από όλους! Στις σχέσεις σου σε πιάνουν οι ζήλιες σου, ενώ πολλές φορές δεν μπορείς να περιορίσεις την ανταγωνιστική σου διάθεση! Ακόμα και από την πλευρά της αριθμολογίας, αποδικνύεται ότι είσαι ένας άνθρωπος που επιθυμείς να πρωτοστατείς και να είσαι εσύ ο αρχηγός σε όλους και σε όλα! Θέλεις να προβάλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, όλοι να σε θαυμάζουν και εσύ να γεύεσαι μοναδικές εμπειρίες, που λίγοι έχουν την τύχη να βιώσουν. Κάποιες στιγμές οι εγωισμοί σου αλλά και η επιθετικότητά σου, σε φέρνουν σε μπελάδες.


Ανδρέας / Αντρέας
Αντρέα, η ιστορία του ονόματος σου αρχίζει από την ελληνική αρχαιότητα όμως έγινε γνωστό από τους Χριστιανικούς χρόνους από το όνομα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτόκλητου, ο οποίος ήταν ο θεμελιωτής και ιδρυτής της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στο Βυζάντιο. Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «ανδρείος» , «ανήρ» και σίγουρα σου μεταδίδει αρρενωπότητα, γοητεία και σε κάνει περιζήτητο στα θηλυκά! Είσαι ένας άνδρας που λαμβάνει πρωτοβουλίες, έχεις δυναμισμό και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι θέτεις υψηλούς στόχους και δεν τους εγκαταλείπεις μέχρι να τους επιτύχεις. Πειθαρχείς στον εαυτό σου, αλλά και στο πρόγραμμα και τους κανόνες της καθημερινότητας, κάνεις πάντα αυτό που πρέπει και δεν λοξοδρομείς από τα σχέδια που θα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Σου αρέσει να ζεις άνετα και να έχεις οικονομική άνεση και πασχίζεις πολύ γι αυτό. Είσαι γενναιόδωρος στους δικούς σου ανθρώπους γιατί μαζί με σένα θέλεις και αυτοί να περνούν καλά. Θαρραλέος και δυναμικός θα καταφέρεις στη ζωή σου να κατακτήσεις μία πολύ καλή επαγγελματική θέση . Σκέπτεσαι πρακτικά και με τη λογική, χρειάζεται όμως να βάλεις φρένο στις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους γιατί δεν μπορούν όλοι να ακλουθούν τους δικούς σου ρυθμούς.


Βασίλης / Βασίλειος
Βασίλη, η ετυμολογία του ονόματός σου είναι πως είσαι ένας άνθρωπος βασιλικός, είσαι αυτός που ανήκεις στο βασιλιά! Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ο Μέγας Βασίλειος Καισαρίας- από όπου προέρχεται και το όνομά σου - ήταν Πατέρας της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας αλλά και ένας από τους τρεις Ιεράρχες! Στην αριθμολογία το βαπτιστικό σου όνομα έχει λεξάριθμο 4, και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που βάζει προτεραιότητα της ζωής του το σπίτι και την οικογένεια. Έχεις σταθερότητα, υπευθυνότητα και είσαι από τους άνδρες που μπορεί μία γυναίκα να βασιστεί και να είναι σίγουρη ότι θα είσαι πάντα στο πλάι της για να της προσφέρεις συναισθηματική ασφάλεια. Ακολουθείς περισσότερο τη λογική σου, παρά το συναίσθημά σου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλές φορές έχεις «απωθημένα»!


Γιάννης/ Ιωάννης
Γιάννη, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς το όνομά σου ερμηνεύεται ως γενναιόδωρος. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2, είσαι δηλαδή ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα.


Γιώργος / Γεώργιος
Γιώργο, το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο, ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική! Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο! Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να ηγείσαι, να επιβάλλεσαι και να κάνεις την παρουσία σου να μένει αξέχαστη. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να πρωτοστατείς και να ξεχωρίζεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου. Κανένα πρόβλημα για σένα δεν μένει άλυτο, γιατί παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και φροντίζεις γρήγορα να βρίσκεις άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ο εγωισμός σου, πολλές φορές υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και εκδηλώνεις αλαζονική συμπεριφορά!


Διονυσία / Ντενίζ
Διονυσία, το όνομά σου έχει ρίζες από την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά και από την μυθολογία! Ο Διονύσιος – ο Πολιούχος της Ζακύνθου- είναι ο Άγιος που με τον βίο του μας δίδαξε τη συγχώρεση, για αυτό και εσύ στη ζωή σου θα μάθεις να συγχωρείς και να δίνεις ευκαιρίες. Στη μυθολογία, ο Διόνυσος ήταν ο θεός του κρασιού, του κεφιού και της χαράς, ήταν ο αιώνιος έφηβος , το όνομά του έχει συνδεθεί με την γονιμότητα μέσα από τον εκπληρωμένο έρωτα! Είσαι μία γυναίκα με χιούμορ, ζωντάνια, ενεργητικότητα αλλά και με μεγάλο ερωτισμό! Σου αρέσει η διασκέδαση, η καλή ζωή , αλλά και οι ωραίοι άνδρες. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, που σημαίνει ότι έχεις υιοθετήσει έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Έχεις πολύ έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες και σου αρέσει να δημιουργείς. Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου!


Ευστάθιος/Στάθης
Ερωτικέ και επίμονε Στάθη (ή Ευστάθιε), το όνομά σου προέρχεται από τον προστάτη των κυνηγών! Πράγματι είσαι ένας άνδρας κυνηγάς, τόσο στα ερωτικά σου όσο και στην καριέρα σου. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του, φροντίζεις πάντα να διεκδικείς, να ζητάς, να επιδιώκεις και να κυνηγάς αυτό που θέλεις να κατακτήσεις, έστω και αν χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις σκληρή προσπάθεια. Είσαι ένας άνδρας που ξέρεις καλά να χειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με απόλυτη επιτυχία και έχεις μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο! Με τον λόγο σου – τόσο τον προφορικό όσο και τον γραπτό- μπορείς να μεταδίδεις τις ιδέες σου και να πείθεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο! Σου αρέσει η πρόοδος και η ανάπτυξη και απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Είσαι αρκετά κοινωνικός, σου αρέσει να συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και γίνεσαι η ψυχή της παρέας, αφού πάντα καταφέρνεις με τον εξωστρεφή χαρακτήρα σου να γοητεύεις και να διασκεδάζεις τους πάντες. Αρκετές στιγμές όμως ξεπερνάς τα όρια, παρεκτρέπεσαι και χάνεις το δίκιο σου με την απότομη συμπεριφορά σου!


Κωνσταντίνα / Ντίνα
Αγαπητή μας Κωνσταντίνα , το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σίγουρα είσαι μία αποφασιστική γυναίκα, με μεγάλο δυναμισμό. Το όνομά σου προέρχεται ετυμολογικά από την λατινική λέξη “constans” που σημαίνει σταθερή. Αν κάνουμε μία Ιστορική αναδρομή, τότε το όνομά σου προέρχεται από την κόρη του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ τον Μέγα, που ονομαζόταν Κωνσταντίνα. Έχουν υπάρξει αρκετοί θρύλοι που χαρακτήριζαν την Κωνσταντίνα σκληρή και ματαιόδοξη. Στον Μεσαίωνα όμως, η Κωνσταντίνα κατάφερε από θαύμα, θέληση και προσευχή, να θεραπευτεί από την νόσο της Λέπρας. Είσαι λοιπόν από τη φύση σου μία γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, είσαι αγωνίστρια, σκληρή και αρκετά αποφασιστική! Διαθέτεις γοητεία, μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου, ότι είσαι αμελής ή ακόμη πως δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είσαι μία γυναίκα αρκετά παρατηρητική και διορατική! Σου αρέσει να τα μαθαίνεις όλα, να συμμετέχεις ενεργά στα πάντα και προσπαθείς με την συμπεριφορά σου να μην κακοκαρδίζεις ποτέ κανέναν. Το πείσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου, δεν αντέχεις την ήττα, την απόρριψη ή την αποτυχία και επιμένεις μέχρι να πάρεις το «αίμα σου πίσω»! Είσαι αρκετά κοινωνική και ανοιχτόμυαλη, προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση. Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την πίεση ή τους απαιτητικούς δεσμούς, όμως όταν ερωτεύεσαι το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, εκδηλώνεις έναν χαρακτήρα νευρικό και γεμάτο άγχος, γιατί θέλεις πάση θυσία να πετύχεις. Ωστόσο με την εργατικότητά, την εύνοια της τύχης αλλά και τις καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή μονάχα γιατί πολλές φορές μπορεί να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου!


Κωνσταντίνος / Κώστας
Αγαπητέ μας Κωνσταντίνε, το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σίγουρα είσαι και εσύ ένας άνδρας αποφασιστικός και με μεγάλο δυναμισμό. Το όνομά σου προέρχεται ετυμολογικά από την λατινική λέξη “constans” που σημαίνει σταθερός Αν κάνουμε μία Ιστορική αναδρομή, τότε το όνομά σου προέρχεται από τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Α’ τον Μέγα. Εισαι άτομο σοβαρό λειτουργείς πειθαρχημένα και πάντα οργανώνεις από πριν ότι έχεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει η ακαταστασία γι’ αυτό και στο σπίτι σου όλα τα έχεις τακτοποιημένα στην εντέλεια. Σκέπτεσαι λογικά και σπάνια αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ότι αναλαμβάνεις να κάνεις προσπαθείς να το ολοκληρώνεις με τελειότητα και αν υποσχεθείς κάτι σε κάποιον δεν θα αθετήσεις ποτέ την υπόσχεση σου. Αγαπάς τα παιδιά και το όνειρο σου είναι να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια. Σου αρέσει να έχεις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις και φιλίες δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τους βγάλεις εύκολα από τη ζωή σου έστω και αν πρέπει. Επειδή αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα χάνεις πολλά πράγματα από τη ζωή γι αυτό προσπάθησε να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο γιατί όλοι δεν μπορούν να ακολουθούν το δικό σου ρυθμό.



Λουκάς
Λουκά, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Λύκιος» που σημαίνει φωτεινός. Είσαι πράγματι ένας άνδρας που διαθέτεις λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία. Δύσκολα μία γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στον μαγνητισμό που εκπέμπεις. Είσαι ένας άνδρας αφοσιωμένος στην καριέρα σου και στην προσωπική σου εξέλιξη. Η πρόοδος και η οικονομική σου ανάπτυξη είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες της ζωής σου. Θέλεις να αποκτήσεις υλικό πλούτο και θα μοχθήσεις πολύ προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά και να αποκτήσεις ισχύ! Το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, σου δίνει ενέργεια και ζωντάνια και το επιζητάς κάθε ώρα και στιγμή.



Μαρία
«Μαρία λένε την Παναγιά, Μαρία λένε και εσένα»! Η ευλογία και η προστασία της Θεοτόκου σε συντροφεύει πάντα στη ζωή σου! Στα εβραϊκά το όνομά σου σημαίνει «θαλασσινή», έτσι εξηγείται και η μεγάλη αγάπη που έχεις για την θάλασσα αλλά και για το καλοκαίρι . Είσαι μία σκεπτόμενη γυναίκα, με βαθύ στοχασμό και με μεγάλη ωριμότητα. ΟΙ σκέψεις και τα λόγια σου χαρακτηρίζονται από σοφία και ωριμότητα και σου αρέσει να εξελίσσεις το πνεύμα σου και να μαθαίνεις νέα πράγματα. Προτιμάς να περνάς λίγες στιγμές απομόνωσης που σε βοηθούν να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου. Στις ερωτικές σου σχέσεις, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πίστη και αφοσίωση στο ταίρι σου. Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σου αρέσει να ασχολείσαι με θέματα αποκρυφισμού, αστρολογίας.



Νικόλαος / Νίκος
Αγαπημένε μας φίλε Νίκο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να έχεις κάποιο αξίωμα, μία καλή θέση και καταξίωση. Δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς να κατακτήσεις και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα. Είσαι ένας άνθρωπος με όνειρα, ιδανικά αλλά και με μεγάλες φιλοδοξίες. Είσαι καλοπροαίρετος και φιλικός απέναντι σε όλους και προσπαθείς να βοηθάς τους γύρω σου με κάθε τρόπο. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου ξεχωρίζουν και σε βοηθούν να διαπρέπει και επαγγελματικά. Δείξε λίγο προσοχή στην ασυνέπειά σου, γιατί κάποιες στιγμές δεν μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα μίας κατάστασης, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μεγαλώνουν χωρίς να τα αντιμετωπίζεις.


Σπυρίδων / Σπύρος
Φίλε μας Σπύρο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους. Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα. Έτσι λοιπόν και εσύ, είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνδρας, με ευαισθησίες που θέλεις να βοηθάς και να υποστηρίζεις όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Δεν μένεις ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να δώσεις λίγη χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!
Λατρεύεις την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη γνώση και θέλεις στη ζωή σου να ζεις έντονα την κάθε στιγμή! Είσαι πολυλογάς, όταν ξεκινάς να μιλάς, ξεχνάς να σταματήσεις και αναλύεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Σου αρέσει να ασχολείσαι με την τεχνολογία και είσαι ο πρώτος που θα πάρει όλα τα νέα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά. Στον έρωτα τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από την επικοινωνία. Σε εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες που σε καθηλώνουν με το μυαλό τους.



Χρήστος
Χρήστο, το όνομά σου είναι τιμή, ευλογία και σου χαρίζει προστασία και φώτιση σε όλη τη ζωή σου, γιατί είναι το όνομα του Ιησού Χριστού! Είσαι ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή αγάπη, αγνά συναισθήματα και καλοπροαίρετες διαθέσεις, μπορείς να θυσιαστείς για τους ανθρώπους που αγαπάς. Διαθέτεις ωριμότητα, σοφία, λογική σκέψη και διάθεση για μάθηση και πνευματική επέκταση. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, θέλεις να εξελίσσεσαι και έχεις μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσεις τους στόχους σου. Είσαι της άποψης πω όλα στη ζωή γίνονται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς για αυτό και αποφεύγεις τα ρίσκα. Σου αρέσει κάποιες στιγμές η μοναχικότητα, θέλεις να απομακρύνεσαι για λίγο από όλους και από όλα και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι στην ερωτική σου ζωή είσαι άστατος, αλλά ότι δεν μπορείς να ανεχτείς την καταπίεση, την ζήλια και την κτητικότητα!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......
Πηγή: myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου